Pengikut

Saturday, February 4, 2012

"Contest DUIT & MIMPI by YUI & EZA"

Assalamualaikum warahmatullah..

Hari ni, sebaik saja online, sebelum aku lupa, seperti yang aku janjikan, (banyaknya koma) aku nak menyertai peraduan yang dianjurkan oleh cik Eza Boom Boom.






3. Jawapan untuk teka jumlah duit tu adalah :RM 234.60.

4. Biar Mimpi Sampai ke Bintang (Eza kata, beritahu impian yang tak boleh nak capai. Tapi, disebabkan ia adalah impian aku, aku tak nak cakap yang aku tak boleh nak capai.)



p/s: Jangan gelak baca impian aku tau. Sejak kecik aku teringin nak menang Nobel. Wahaha.

6 comments:

Teenager Housemaid said...

whoaa.. a very good dream, indeed..teehee~
moga sis menang nugerah nobel eh! amin..:)

Eza Boom Boom said...

Impian yang mulia dear. Hope tercapaii...Anugerah Nobel.

mekaseh sudi join. Tunggu keputusannya. hihik. 10 feb. Eh, befday awak eh? :P

HeNRieTTa JoSe said...

Suka doodle....sgt chantek....

CikAnyss' :O said...

wahh , gud luck ya !

yad'z said...

tugas yang mulia.. seharusnya layak mendapat anugerah tu. hehe.. Insya Allah, satu hari nanti. =)

Eza Boom Boom said...

singgah sini round-round. Hihik ;)

Jom check link kat entry ni eh;

cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/senarai-peserta-contest-duit-mimpi-by.html

Mekaseh... :D