Pengikut

Friday, February 17, 2012

Jom Serang FB artis ni!

Assalamualaikum warahmatullah.

Jom Serang!

Kita kan suka serang-serang artis kan? Buat silap sikit kita sebarkan satu dunia. Maka, aku ada satu idea lebih bernas.

Jom kita sama-sama serang FB @ Twitter, or apa saja page dia, kita tulis macam ni,

'Wahai Cik Artis yang cantik dan budiman, jom tutup aurat jom. Saya ajak je. Sebab kita kan saudara.'

Bagus tak idea aku? Daripada sebarkan video @ gambar entah apa-apa kat blog ni. Buat berat belah kiri je.

p/s: Kawan aku dah nak kerja ke Brunei. Kawan Prof aku pulak cuma nak midwife je. Maka, aku tak tau la nak ke mana. Duduk rumah lagi la nampak gayanya. :)

9 comments:

dyabunga said...

betul jugak tu..huhu

:: Cik Nur :: said...

Jum2..CP jadi ketua.. :)

teha said...

hahhaha ! nak serang artis mn nie ?

Eza Boom Boom said...

nak condemn artis pun tak yah buat entry.. banyak buruk dari baik. Artis tu bukan kenal kita pun sampai kita nak canang cerita kita bagai nak rak. hee.

Setuuju ngan cp :)

bai baizura said...

huhuhu:)gudluck dlm melncarkan serangan 2:)

Teenager Housemaid said...

haha..
ok gak tu..:D

wah kerja brunei?
best tu..:D

Iffah Afeefah said...

berani ajak?

mau kene maki

penah de kene maki

sabo jekla

ZaroL said...

ok2...nak testing jap.

"hye artis...jom tutup aurat mengikut islam. Kita kan ada agama,Islam. Sama2 lah kita tunaikan ye"

hehehehehe.

pha is said...

sempoi gak idea tuh.. hahaha