Pengikut

Wednesday, March 14, 2012

Grr..Buatkan kerja orang lain pun boleh tension!

Assalamualaikum warahmatullah.

Aduhai. Penat kot aku lukis malam tadi. Makcik aku tak terima style kartun aku. Nak yang nampak real? Cari kat internet dan edit2 je. Bukan senang, nak dapatkan ekspresi muka untuk suasana berbeza camne? Aduyai.

Mungkin sebab aku bukan ilustrator. Tension je. Macam la assignment aku pun. Lapo....T_T (Tetiba plak)


Lukisan macam ni tak layak masuk buku cerita kanak-kanak, okay? Sedih..T_T Aku sengaja buat garisan konon-konon guna crayon. Malas nak watermark bagai. Kecewa.

Pening nak edit gambar lagi. Nak 15 pulak tu. Patut ke aku menolak je?

p/s: perut berkeroncong tapi, nasik macam habis je. Walah.

2 comments:

Cik Nur said...

kalau rasa mampu..teruskan...
kalau tak mampu tolak la..
tapi susahkan kita nk tolak pemintaan org yg minta tolong..
susah cm mana pun tetap dah tolong. xsampai hati nak tolak...

pha is said...

buat stakat yg termampu, sudah... nk buat macam mana, kita bukan 'ahli' dalam bab ni.. hehehe