Pengikut

Saturday, March 3, 2012

Liyana Izzati~

Assalamualaikum warahmatullah

 Liyana Izzati,

Nah ni doodle. Haha. Lama dah mintak tak buatkan pun, ye? Sebenarnya memang dah ada dalam planner. Cuma nak membuatnya belum ada idea.


So, doodle ni cuma tiru gambar dekat blog tu je. Cuma saya tukar warna hijau baju tu. Ok, kan? Baju tu kotak-kotak tau. Kena tengok betul-betul. Kalau tak nampak tu....jeng jeng..

Tak banyak yang aku boleh cakap pasal Liyana Izzati melainkan aku rasa dia ni cool je orangnya. Kakak sulung daripada 5 adik beradik perempuan. Adik dia, Ardini Izzati juga seorang blogger (Dia kata, kakak dia ternak singa kat rumah).

Kalau kamu semua berpeluang, dapatlah tengok gelagat dua beradik ni saling berbalas entry. Menarik kot, sebab adik-beradik kalau ada peluang kenakan satu sama lain memang best.

updated (remove link supaya senang Liyana Izzati nak ambik)

p/s: Nak kena cepat-cepat out. Kerja rumah tak siap lagi.

13 comments:

Ardinie said...

hihi. betullah beliau ternak singa kat rumah :)
ajarlah jugak nk bwt doodle mcmmana dgn menggunakan tangan dinie yg langsung tk berseni ni.

Haruno Hana 하나 said...

guna apa wat doodle? Paint ke? x igt blogger mana yg mention dia guna Paint.. hehe

eezance said...

cantik... ^^

Cik Nur said...

salute la cp ni..rajin betull..!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... bile la is nak jadi pandai ni

Ainee said...

sematttnyaaa

liyana izzati said...

Fuyoo. Thanks la akak. Cantik sangat doodle tu. Suka-suka. Thanks taw :) Mana ada ternak singa lah.

nananaDya said...

comel doodle cp....=D

Lady Milo said...

bila lah boleh pandai doodle..

Aesya Zealous said...

chanteknyee doodle dieeee

Fakhrul Haiyin said...

haha. dia ternak singa atau dia yg singa. hoho. gurau ja eh!

Iffah Afeefah said...

amboi spek lg

Dak Fisha said...

haha. kelakarnyer.