Pengikut

Monday, February 11, 2013

What did I do when I'm officially 25?

Assalamualaikum warahmatullah..

Alhamdulillah.

Aku masih diberikan nikmat umur. 25 tahun pada 10 Februari 2013. Walaupun rasa sedikit dah berusia - ngeee- tapi, aku bersyukur.

Pada tarikh ni, aku pergi ke rumah terbuka MCA kat Bandar Tun Razak! Hehe. Kenapa? Saja je. Pagi aku balik kerja, buka TV ada sedutan pasal rumah terbuka tu. Aku pun ajak roomate aku pergi. Dia setuju!

Apa lagi?

Lepas tidur sekejap, kami pun pergi.

Malam tadi juga, kawan sekerja aku buat satu surprise small event sempena birthday aku! Merah muka aku. Segan pulak.

Aku bukan beritahu diorang sebab nak diorang sambut untuk aku. Aku saja je. Mulanya, sebab aku belanja diorang makan malam sebelum hari lahir aku. Aku kerja malam sekarang ni.

Niat nak belanja saja-saja. Akhirnya, diorang buat sambutan untuk aku pulak.

Terima kasih.

p/s:

4 comments:

pha is said...

selamat hari lahir.. semoga panjang umur dalam mentaati Allah..

sitiezahim said...

selamat hari lahir...moga eppi2 sokmo ok :D

Karukord jagau said...

owh ...! muda lg.....slmt hari lahir :)

rohaniah noor said...

25 masih muda. banyak perkara boleh dilaksanakan. selamat hari lahir ya!