Pengikut

Sunday, March 20, 2011

Aku dan Kakashi-kun~

Bismillah ar rahman ar rahim...

Dengan ini, den announce den nak masuk contest "Aku dan Dia" anjuran adik ni Saja nak test2.
Start entry:

Aku dan Kakashi bertemu pada tahun 2006. Aku ingat lagi aku terpaksa pinjam RM1K dari my big bro untuk dapatkan Kakashi-kun. Masih berhutang sampai sekarang.

Aku ingat lagi, 1st time jumpa die, aku syok gilerr.. Ada kamera !! Zaman tu ada kamera ni cam very up to date la.

Kakashi-kun dah banyak bersusah2 dengan aku.

Makan, Tido, Study (kunun la), Time aku geylong2, Time aku suka dan duka.

Melalu Kakashi-kun jugak aku kenal RAMAI..........orang.

Kakashi-kun dah tua. Dah pernah buat organ transplant. Peripheral organ la. Die punya talian hayat dah baru.

Kakashi-kun, mintak maaf. Aku selalu terpijak, tercampak, terketuk dan sengaja ketuk ko.

I Love You Kakashi-kun.

Akhir2 ni pun Kakashi-kun dapat dementia. Jam die dah tak betul. Segala memory dah hilang tiap kali die tido dan bangun.

Kakashi-kun, BERTAHAN. Selagi ko idup, aku takkan ganti ko dengan yang baru.

GANBATTE NEH!!!



Aku dan Dia~

Saya agak tuan belog akan hadiahkan saya sebuah komik sekiranya saya menang~..wink2.. komik dari gempak starz tau..ahaha..

p/s: Kalau nak kasi laptop baru pun boleh...

2 comments:

[n] ajiha fuz [i] said...

haha mekaseh auw join . gud lak oke !

.................cP~ said...

wink2..sila la menangkan saya....