Pengikut

Tuesday, April 26, 2011

Buku Secondhand~

assalamualaikum..

penat aku godek2 tenet. tak ade ke orang jual buku terpakai dah? semua aku tengok dah outdated je.. aku mau kumpul novel jodi picoult. aku ada tengok kat amazon.com... tapi, aku mana tau cara nak beli online dari over the sea pulak tu.. lagi pun, entah tahun bila punya entry entah tu.. aku mau buku jodi picoult....!!

heh. over action plak. tapi, aku mau mula kumpul buku. kembalikan minat membaca ku macam dolu2..kalau ada sesiapa tau mana nak dapat buku terpakai yang murah, habaq la kat aku.. especially jodi picoult. aku memang suka buku die-selalu pinjam je. sekarang nak mula beli..

my sister's keeper <--buah hati pertama.. best2..i like..!!

1 comment:

wittywan said...

Saya ada jual novel english second hand online. Tapi list buku tak complete lagi. Still updating. Buku Jodi Picoult tak ada tapi try la singgah tengok. bukusecondhand.wordpress.com