Pengikut

Friday, April 15, 2011

Contest lagi?? Giveaway

assalamualaikum..

koje tak siap, sibuk join contest. lantok la. pinau dah mato ni. mana la tau menang. (kalau la kerajinan ni dialirkan ke arah yang lebih baik. ish2..)

ok. aku join contest by this guy.

1) Letak Header Pilihan Malaysia kat atas tu ...hahahah (tak wajib)

done~

2) Letak satu gambar korang yang sempoi ...( tak wajib)

tak wajib tak yah letak~

3) Bebel la apa-apa..nak kutuk blog aku pun boleh...('',) ( tak wajib)

bebel2.. lagi dua minggu je nak exam. study pun cam siput je. thesis tak siap lagi- nak kena siap dalam 2minggu ni jugak. duit dah mengalir laju je. nak gi bookfair- tak sabar tunggu duit claim research. bo be bo be... esok nak balik kampung- cam berat je hati, tapi dah cakap nak balik-insyaAllah. bla bla bla bla.. sok sek sok sek.. tak tau nak cakap ape. tak pelah. tak wajib pun kan?

4) Tag 2 orang (bagitau la dorang ek)

bereh...

missiffa
mylife

5) Tinggalkan entri penyertaan di entri ini...

ok.

* kalau rajin follow ek..('',)
macam dah follow walaupun dak rajin mane pun.

finished..

UPDATED: CONTESTANT NUMBER 108

2 comments:

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

.................cP~ said...

salam..terima kasih..pakcik pun boleh..