Pengikut

Thursday, April 21, 2011

Sempit~

Assalamualaikum

Hari2 menghadap laptop. Menaip, membaca semua atas skrin. Mata pun dah jadi macam mata panda. 0_o (eye bag, you know eye bag). Lumrah la, girl would always be girl.

Terasa nak buat larian 1Km keliling hospital ni je. Hari2 kena menghadap laptop.

Hari ni, nak kena "touch up" thesis sebab nak hantar esok. Maka, aku rasa sangat bosan.

Jalan2 ke website sana sini pun masih bosan. Tahap kebosanan yang melampau.

=_=''

Kenapa pulak letak tajuk sempit? Sebab rasa dunia aku dah makin sempit terperuk dalam bilik yang tak berapa nak 4segi ni dengan jendela 2daun dan satu pintu.

Minda pun dah tak berkembang.


Grr.. Rasa nak lari dari rumah..

4 comments:

senyumSOYA said...

hhihihi...sokong~ dunia sya pun da mkin sempit..huhuh

.................cP~ said...

huhuh...jom kita lari sama2 jom...

YanaMIB said...

haha pi la jln² kt tmn..boleh cuci² mata..luaskn pemandangan..ecewahh =)

.................cP~ said...

taman ape yang ada sini entah?
p/s: sebenarnya niat teringin nak shupping2.. hoho..