Pengikut

Thursday, May 19, 2011

Habis dah..

alhamdulillah..

Hehe. Dengan tamatnya research presentation, maka tamatlah pembelajaran aku kat UKM ni. Tinggal tunggu result dan exam Lembaga Jururrawat je (nak dapatkan lesen).

Dan petang - malam ni mahu bergumbira dengan kawan2 sekelas. Yea2. Tak boleh nak gambarkan keseronokan tamat belajar. Cuma satu je la. Lepas ni mana ada scholarship dah. Huhu. Siapa nak support aku ni? Kerja sambilan? Mungkin.

Nak relax2 dulu kejap sebelum pulun nak dapatkan lesen nih. T_T Malas bebenor dah rasa. Lepas ni, kena buat pembetulan research sikit. Lepas tu kena hardbind, lepas tu boleh balik kampung!! Datang semula untuk study dan exam. Lepas tu?? Abis dah...

Hihi. Cumanya, nampaknya lepas ni kena belajar2 la nak menjadi orang dewasa. Aisyehman..

Ok. Tu je. Nak menikmati kebebasan sementara nih!!

All the best to all..

3 comments:

nitestalker said...

welkam to the real world!

norsharmila said...

alhamdulilah..habis da blajar. slmt bkerja ;)

.........cP~ said...

terima kasih..masih belum bersedia nak bekerja..huhu