Pengikut

Sunday, January 29, 2012

Interview Kat Syarikat Teksi?

Assalamualaikum warahmatullah.

Hari ni, aku dapat email interview kat syarikat teksi sekitar Sri Petaling. Aku saja hantar tadi pagi, jumpa kat laman web part time. Bila aku tengok map- aku pening pulak macam mana nak ke sana. Nak pergi tak? Isnin atau Selasa boleh pergi interview.

Camne ni? Aku masih kat kampung. Harini dah Ahad.

p/s: Aku hantar resume adik aku pulak ke situ. Kot la leh sekali.

8 comments:

agak masalah said...

kalau sempat, pergi la. kot2 sangkut kerja tu. rezeki tuu

.........cP~ said...

insyaAllah..

Eza Boom Boom said...

never try never know, all the best dear :)

Eza Boom Boom said...

never try never know, all the best dear :)

Sekamar Rindu said...

salam..

pergilah...minta bantuan lah kawan2 atau family hantar..

L said...

huhu. gudluck k.. p jagan tak p.=)

jom hayati sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Iffah Afeefah said...

keje ape nti eh

FahmiFaiz said...

dapat offer kerja apa tu?