Pengikut

Thursday, January 19, 2012

No Money, No Love~

Assalamualaikum warahmatullah.

No Money, No Love.


What do you think?

p/s: aku pinjam ayat kau la, kawan lama. Hehe.

12 comments:

pha is said...

belum tentu lagi.. mgkin ada jugak yg bercinta bukan pada wang dan harta... cma kalau zaman sekarang, yang pasti, no money no kahwin.. hhehehe

Deru Ombak said...

yang pasti no money, dapur x berasap including love... :P

Eza Boom Boom :) said...

ha'aa, betui la tuu.. duit tu memang kena ada walaupun tak banyak. Hihi. Kalau nak harap cinta je, nak makan apa..

Almade Nespesor said...

ada singgit blh laa kan =P

nur said...

Cp..
Setuju.. No money no love..

But extra lot of money.. = disaster..

nasha sanza said...

kena seimbang jugak...:)

WuMing said...

Itu sebab kita nampak lelaki yang kureenggg sikit... tapi selalu berkepit dengan wanita tahap model..

Tapi akhlak itu nombor dua laa(mungkin last) .. Rupa dulu....

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Betul tu..
no money....hi..hi..bye..bye..

Yatie Awang said...

sesetengah saje..bukan semua

ainondreamergirl♥ said...

setujuuuuuuuuuuuu. hahaha :D

tp, xsemua mcm tuhh :D

Iffah Afeefah said...

no money no talk

no talk no love

no love no air

no way! hahaha

.........cP~ said...

macam-macam respon, tapi, sebenarnya kita tak dapat nak decide kan?