Pengikut

Saturday, February 18, 2012

Hasil tangan adik aku ~

Assalamualaikum warahmatullah

Malam ni, nak sajikan gambar air tangan adik aku. Apa bendanya?

Kyahaha. Jahat aku gelakkan kek pertama adik aku.

Nak jugak tunjukkan roti pertama dia. Keras. Hahah..

                                                

Tapi, yang aku geram, adik aku cakap ada budak praktikal kat situ bisik-bisik kat belakang, cakap adik aku tak ada bakat.

Suka-suka hati je. Adik aku pertama kali sentuh tepung nak buat kek, ok? Aku pantang betul orang pandang rendah ahli keluarga aku. Lagi-lagi orang tak kenal.

Rasa nak pergi jumpa je orang tu dan fire....!!!! Beepp beep beepp..... Hiargh!

Hahaha. Kakak yang baik, kan?

Sebenarnya, adik-adik aku cuma aku je boleh buli, ok? Orang lain jangan harap!

p/s: Hari ni dah hantar resume lagi. Semoga Allah perkenankan doa aku. Korang doakan aku sekali, ye? Terima kasih. Kalau nak tolong boleh la klik churp-churp aku. Pertama kali join. Tak faham sangat.

4 comments:

Eza Boom Boom said...

comel la tu untuk first trial :) Hee. Eza ni lagi tak penah buat..

Norazlin Nordin said...

depa suka yang lovely ja, yang ada bunga bunga ja, but adik hang buat jadi kiut, depa jeles jah tu, :)

:: Cik Nur :: said...

oklah....pertama kali buat...setebgah org..ptama kali buat..lgsung tak jadi..

Iffah Afeefah said...

haha comel la

msk bole belaja

rileks suda

biasela ade naik trunnye