Pengikut

Sunday, February 12, 2012

Kenangan Terindah~

Assalamualaikum warahmatullah.

Alhamdulillah. Hari ni, mood aku jadi lebih baik. Kenapa? Ingat tak rahsia yang aku katakan beberapa hari lalu? Hari ni dah terbongkar! Walaupun aku dah tau. Kui kui kui.

Hari ni ada sikit makan-makan. Aku ikutkan aje. Tolong. Diorang sibuk la cakap konon-konon sebab adik aku dah nak pergi esok. Buat makan-makan sikit. Ala, aku tau korang nak sambut hari jadi aku. Heheh.

Lepas makan keluar lah kek hari lahir aku dan adik aku. Kongsi. Jimat.

Aku tak mampu buat muka terkejut sebab aku memang dah agak. Maklumlah, tiap hari lahir memang buat. Heheh.


Kena jugak secalit kek kat pipi. Cait. Abang aku ni balas dendam la ni.

Lepas makan, duduk borak-borak. Abang aku pulak cerita pasal gambar dulu-dulu. Akhirnya, abang aku pergi rumah pakcik aku ambik album gambar lama dan kitorang pun belek-belek.

Ok, memang lucu tengok gambar lama. Gambar aku tak banyak, sebab kebanyakannya gambar lawatan sekolah. Abang aku selalu ikut pakcik aku, tu yang banyak. Aku mabuk, tak dapat ikut.

Lepas tengok album, cerita pulak kisah-kisah lama. Ketawa lagi. Adui, aku yang mengantuk tak jadi tidur. Sedar-sedar dah Asar. Aisyeh.

p/s: Akan sambung kemudian. Sebab belum rajin nak tulis, gambar pun belum sort out.

5 comments:

Iffah Afeefah said...

waaa besday die tak gtaw pon kan

besday ai kamin soon

Teenager Housemaid said...

wahh kek bezday akak yg ke???
hehe..happy belated bezday..:DD

tadi pun kat rumah sy celebrate bezday my aunt..:D

Lady Windsor said...

Wahh beffday kah tu...okiss semoga murah rezeki...hihi

Eza Boom Boom said...

comel la kek befday dia.. Hee. perisa cokelat eh??? bestnya!! :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy belated brthday ea..