Pengikut

Sunday, February 12, 2012

Kenangan Terindah (edisi gambar)~

Assalamualaikum warahmatullah..

Air kelapa segar dari ladang

Air sirap je

Bihun - takkan tak kenal

Ok, presentation tak cukup bagus.

Sotong goreng tepung

Telur dadar yang tak comel - menu WAJIB abang aku

Timun je nampak cantik sikit

Tomyam
Makan sampai kenyang. Hahah. Makan ramai-ramai memang best.

Lepas tu sambung pulak kisah-kisah lama. Pergh..

Diriwayatkan daripada Anas r.a: “ Nabi Muhammad SAW pernah bersabda: ” Tidak ada seorang pun di antara kalian dipandang beriman sebelum ia menyayangi saudaranya sesama Muslim seperti halnya ia menyayangi dirinya sendiri.”
 
(al-Bukhari)


p/s: Dalam suka ada duka, dalam bahagia ada kecewa. What ever! Ha'a. Mood tak bagus walaupun hari ni dah rasa best. Banyak ketawa banyak nangisnya, orang kata. Tak la menangis pun, dalam hati je. Hehe.

8 comments:

Lady Windsor said...

Alhamdulillah ya rabbi sedap semuanya...rindunya nak makan menu gitu ramai2....tapi ntah bila le agaknya hajat ni sampai...mesti seronok tu kan...

Iffah Afeefah said...

waaa snoknye kan?

takpe snok skjp

ngis kejap

adatla

Eza Boom Boom said...

sedap-sedapnya makanan ;)

Macm mana masak sotong goreng tepung tu eh? guna tepun serbaguna eh.. Hee, terliur nak makan pulak.

Eza <-- budak ni kuat makan. XP

Hee, suka dan duka silih berganti. Hadapi dengan senyuman. ;) orite?

Teenager Housemaid said...

sedaapnya sotong goreng tepung dgn air sirap tu..:D

Faza said...

biase.. life! kalau ikutkan sdeh smpai bler2 pon kiter x ketawa..
so senyumlah :)

:: Cik Nur :: said...

makan ramai2 mmg sedap...boleh bertambah2 di buatnya.. :)

Edy Zaidi said...

aarrrgghhh...lapar pulak tgk gambar makanan pagi2 ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

nyum3..mnyelerakan..