Pengikut

Thursday, February 23, 2012

Mungkin ini yang terbaik?

Assalamualaikum warahmatullah..

Alhamdulillah. Tamat dah sesi interview yang panjang lebar. Bukan aku yang lebih banyak cakap, tapi interviewer tu.

Menurut puan tersebut, dia memag nak nurse degree dan aku sangat kagum sebab dia memahami graduan macam kami yang perlukan pengalaman. Dia pun tak setuju kalau semua orang nak cari staf yang berpengalaman. Dia sudi bagi peluang menimba pengalaman tu kat kami.

Sebelum aku keluar tadi, dia cakap aku mungkin dapat sebab dia kata,

I quite like you.
Cuma, kat sini pakai lengan pendek atas dari siku. Agak janggal tapi boleh la pakai tudung masuk dalam baju.

4 comments:

mizzkechique said...

gud luck!!!

ijA said...

all the best...

guest writer said...

harap2 bila dia kata 'quite like u' tu bisa beri tuah ...

guest writer said...

Hahahahaha

from :Bidadari Syurga(Secret 7 Writer) login GW plak... :p