Pengikut

Thursday, February 23, 2012

Sea_Lavender~

Assalamualaikum warahmatullah.

Alhamdulillah. Tercapai niat aku nak buatkan satu lagi doodle untuk pengunjung blog aku. Kali ni, aku buat khas untuk Sea_Lavender. Dia pun ada mintak hari tu.

Tanpa membebel panjang, ni lah dia.





Aku letakkan lavender sikit je. Tapi, aku guna tona warna yang hampir dengan lavender. Aku bayangkan dia ni seorang yang lemah lembut. Tangan dia tu, diinspirasi dari gambar profile dia lah.

Kebanyakan entry dia bersifat nasihat atau peringatan. Entah kenapa, bila baca entry dia, aku akan baca dengan membayangkan seorang perempuan yang bercakap dengan lemah-lembut.

Sekarang ni, dia dah lama tak update. Mungkin masih sibuk dengan peperiksaan. Semoga Sea_Lvender berjaya!

p/s: Terima kasih sebab baca dan sudi-sudi la klik iklan. Tak lupa juga terima kasih untuk mereka yang wish all the best kat aku dan jugak yang mendoakan aku dalam diam. :)

3 comments:

Teenager Housemaid said...

comel and simpel..:DD


p/s: dah klik iklan huggies hehehe

liyana izzati said...

Wah, akak bila nak buat untuk saya lak ni?

sea_lavender said...

Alhamdulillah.. cantik3x ske sgt...
hehe =D wah2 nti kte wat entry utk kamoo la :) cpt2 terus buat profile pic fb sebelum melabuhkan tirai jam 6 petang nie =_=