Pengikut

Friday, February 10, 2012

Nenek + Kopi + Cucu = ?

Assalamualaikum warahmatullah..

Ia berlaku tadi..


Nenek dah beberapa hari tak minum kopi. Jadi, pagi tadi bila dia buat kopi, dia simpan dalam peti ais baki kopi dia.

















.
.
.
.
.
.
.
.
.
..




Nenek terpaksa buat kopi baru. :P

Cucu nenek memang pantang jumpa kopi. Baru 2 tahun dah minum kopi je kerja. Patut la tak reti duduk diam.

edited -11 Feb, 9.55am : Nenek = My mom.  Cucu = anak buah saya

p/s: abang nombor 4 beli sate (ubat demam aku masa kecik) sempena hari lahir aku dan adik bongsu (14 Februari). Bolehla sekalikan sempena adik perempuan aku nak pergi keluar dari rumah - short course 6 months je.

6 comments:

biQa Hatmin said...

eh nenek ... cucu kecik2 dah minum kopi.. ish3...

Eza Boom Boom said...

p/s: CP, Eza belum sempat baca semua entry cp hari ni...

Tapi Eza singgah sini nak wish,

HAPPY BIRTHDAY!!! Hope all your dreams come true. Semoga panjang umur dan murah rezeki...

:: Cik Nur :: said...

Laaa...kesian nenek..xsempat nk minum..rezeki cucu la tu...

amboi...diner satay ye..sedapnya.. :)

Rina Supian said...

pandainya melukis..untung la :)

Eza Boom Boom said...

datang baca balik. haha!!! kesiannya nenek cp. lain kali nenek kena buat kopi satu jug. baru cukup untuk cucu-cucu sekalian.

p/s: Sate memangg seedaaaaap!!

Iffah Afeefah said...

alahaiii comelnye la cite ni