Pengikut

Monday, February 27, 2012

Tiba- tiba nak bagi freebies~

Assalamualaikum warahmatullah

Malam semua? Tengah buat apa tu? Mestilah tengah baca blog ni, kalau tak, korang takkan tengah baca sekarang. Erk. Merepek. Bajet nak jadi gadis ceria. Awkward..

Ok lah. Kembali ke niat asal. Aku nak bagi freebies. Aku tengok ramai orang kasi freebies doodle, aku pun nak kasi jugak. Maklumlah, aku ni kerja ikut je apa orang buat. Haha. Ada untuk lelaki, dan ada untuk perempuan. Siapa-siapa nak ambik je lah. Tak payah beritahu. Aku isytiharkan doodle kat bawah sebagai hak awam. Okay?

Blogger Boy~



Blogger girl~


Okay tak? Aku saja buat dia color putih tau. Korang boleh colorkan ikut rasa hati edit ikut suka. Tulisan blogger tu contoh je. Padam dan tukarkan apa-apa saja yang korang nak.

Dah, tak nak bebel panjang. Enjoy. Eh, aku buat latar belakang transparent, kalau dah edit, save as png format ye?

p/s: Hari ini penat blogwalking je. Hehe.

14 comments:

Teenager Housemaid said...

comel! :DDD

iz said...

tq3..

NiaLidia. said...

nak :D nak main colour2 hehe thankss

✿ e e i y s s ✿ said...

tomeinyer... tapi putih tu kan suci je tengok.. hehe

Shaherah said...

wah.. cute nyerr..

Deru Ombak said...

cP....anty pun nak, tapi doodle tu feature muka budak2 remaja.. Anty dah tua ok..

Hehe...

YaYaNsMuM said...

So cute!pndainyerrr!hehe

.........cP~ said...

Alamak, nak kena buat doodle untuk mothers and fathers jugak la lepas ni..hehe..InsyaAllah..cari idea dulu..

Haruno Hana 하나 said...

comel ^_^ pandai awk buat ;)

dyabunga said...

dya pun nak..nk main kaler2.. rasa mcm nk buat header..hehe..nk tuka header lama

ZaroL said...

Wahhhh..cute2 kreatif. nanti nak try la belajar wat doodle nih. mcm syiokkk je. =)

Eza Boom Boom said...

macam mana nak kaler dear?? hee. sorry, eza left behind sikit. huhuk.

Eza Boom Boom said...

baru nak try kalerr :) wish me luck! ngeh3! :)

Silent Thinker said...

comel...sy tak tau nak buat cmni...cmne ek nk buat?