Pengikut

Friday, March 2, 2012

New look!

Assalamualaikum warahmatullah.

Alhamdulillah.

Pening kepala aku buat benda nih. Nampak tak? Blog aku dah jadi blog biru. Kukui.

Background aku buat sendiri (siap letak nama- memang poyo, aku tau), header buat sendiri. Aku mencari-cari ke sana-sini cara nak bagi wujud dan tukar color kotak dan aku sangat berpuas hati!

Nak tau tak semua ni membuktikan apa? Kalau kita rajin dan usaha, kita boleh buat apa je yang orang lain boleh buat. Ini cuma satu langkah permulaan. Kan?

Kamu semua bila lagi nak cuba? Puas hati tau lepas siap.

p/s: 19 ratus kali dah edit blog ni nak jadikan macam ni. Patutla orang boleh jual perkhidmatan - lawa-lawa pulak mereka buat.

11 comments:

Cik Nur said...

Rajinnya CP...
cik nur bab edit mengedit ni mmg malas..yg hari tu edit, bloglist sampai hilang...

selamat ingat mana blog yg selalu Cik nur singgah.. :)

Haruno Hana 하나 said...

simple but nice ^_^ x crowded & loading ringan aje.. btw, header tu comeyyy!~~ :D

YaYaNsMuM said...

rajinnye...kalo YM ni ha...
adehhh...nak edit je, Yayan dok tarik2 baju, nak ajak maen ngan die...ekeke.Nak hapdet blog / BW kene tggu pakcik tu tdo dulu...ekeke

Arol Mubin said...

Kenapa Arol tengok background blog nie putih jek? Betul tue! Walaupun penat mengedit, tapi bila kita tengok hasilnya mesti akan hilang rasa penat. :)

.........cP~ said...

Putih je ke? Semua orang pun nampak putih je ke? Aik?

dyabunga said...

dya pun nampak putih

dyabunga said...

dya pun nampak putih

.........cP~ said...

Background memang color putih je, cuma ada line biru.

Cik Azizah said...

simple macam ni la syok yang...senang nak loading :)

Azhafizah[フィザ] said...

permulaan editing yang baik.teruskan usaha ^__^

Iffah Afeefah said...

jnji ade
sy pon org watkan