Pengikut

Saturday, March 24, 2012

Umur berapa baru berhenti membesar?

Assalamualaikum warahmatullah..

p/s: Duduk dalam rumah je sebab tak tau nak ke manadari rumah abang aku. Nak keluar beli makanan pun segan. Ramainya orang kat rumah taman


dah dapat respon kawan, semua pakat kata silap...agak dah...

Umur aku ni masih boleh menambah ketinggian ke? Pelik aku....

Masa aku mula masuk belajar dul tinggi aku 151cm..

 Masa belajar, aku ukur 152cm..

Baru2 ni aku ukur kat Tesco, guna mesin tu, tinggi aku 156cm. Aku fikirlah mesin tu silap kot.

Semalam, aku ukur tinggi lagi untuk medical checkup. 156cm jugak. Aik?

Masa umur aku 20an aku masih bole mennggi ke?

Persoalannya, berapa tinggi aku ni? Hahahahahaha......Errrr... Abang aku cakap, tumbesaran aku lambat...Cait..

9 comments:

MaryaYusof said...

As salam CP,

Kelakar akak baca cerita ni... Akak just nak tanya cp, dah tumbuh gigi bongsu blom? Klau blom, org kata masih boleh meninggi...hehehe ;P

Sila jgn percaya ye... ;)

.........cP~ said...

waalaikumsalam...

Gigi bongsu satu je tak tumbuh lagi...takkan lah masih boleh mennggi..pelik..entah mesin mana yang rosak ntah..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

eh!kalo gitu tggi YM same la ngan CP.YM 156 gak.hehehe.

.........cP~ said...

entahlah..berapa entah tinggi sebenar..kalau kawan saya dengat, mesti dia kata mesin rosak..

Izz Faizah said...

waaaahhh..bez3..nak tggi jgk...heee :)

Wanie Mj said...

tinggi 2 pulak 156 sejak form 3 smpai la skrg tak tinggi2. tapi haritu bil;a check kat jusco, jadi 154 pulak. aih, makin tua makin pendek ke? hehe ^_____+

AriF FaZDiLaH said...

tahniah..dah membesar..jangan melebar ye pasni..

Chic Na said...

sy pernah terbaca tp xingt kat ner. bdn kite stop tinggi lps umur 21thn. huhu..

dja_amiensukhri said...

eh, samalah tinggi kita. tadek la terbantut sangat kot. hee =P