Pengikut

Thursday, June 14, 2012

Error?? Alamak..

Assalamualaikum warahmatullah.

Tak dapat nak blogging. Bila klik nak tengok blog followed, keluar error mesej. Dia suruh bagi code kalau report error. Tapi, aku tak tau macam mana nak report. Teruk tak? Blogger apa lah. Huhu. Macam mana nak buat entah ni?

Esok double shif lagi. Hehe. Suka ke? Entah. No komen.

Nak tidur...Awal kan? 6 jam tidur..Heee..

Bismillah ar rahman ar rahim.. Semoga aku jadi lebih baik untuk menghadapi hari esok..(bukan harap esok jadi lebih baik je).

p/s: Abu Sai'd al-Khudri melaporkan, Nabi Muhammad s.a.w bersabda, "Jangan lakukan perbuatan jahat, dan jangan balas perbuatan jahat dengan perbuatan jahat lain." - HR Ibn Majah dll.

7 comments:

Iffah Afeefah said...

haihhh penatnye la shift tu

Chic Na said...

double shif = 14 jam kan cP? sy lak penat dengar. anyway, happy working ya. :)

Yana Libra said...

selamat bekerja ye~~ :)

kaki bola said...

ha ah.sy pun alami benda y sama,nk tukr template ade code error then suruh report.haila,

Eza Boom Boom :) said...

fuh, blogger bekerjaya ni :) take care dear :)

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Tak ada pulak macam tu..

anisalya said...

berkerja dgn ikhlas ye. betul tu. kalau balas perbuatan jahat sama jahat nnt kita dh jadi sama macam dia jugak.