Pengikut

Sunday, July 15, 2012

Doodle Fashionista~

Assalamualaikum warahmatullah.

Fashionista la sangat.



Err.. tentang warna-warni pakaian ni, sebenarnya aku nak bagi la ada rupa macam fashion zaman sekarang ni. Ala, kan sekarang musim pakai baju warna-warni lepas tu tone contra semua.

Sungguh la aku tak reti. Aku suka pakai baju satu ton warna je. Kalau perasan doodle ni tak ada watermark. Saja je nak buat doodle free, kalau ada orang nak la..

Kat bawah ni, aku sediakan yang belum berwarna. Boleh la adjust sendiri.. Aku punya buruk.



Dah mula mood nak mendoodle semula la ni. Kuikui..

p/s: Esok mula shif malam. Nervous..

5 comments:

Azzah said...

comel...

kaki bola said...

Puan doodle chomel.haha.

Rara Nasiha said...

alolorrr, comel je :)

anisalya said...

kalau la akak ni pandai bab2 color ni.

lynn kamarul said...

comel ... buatkan doodle utk mama lynn boleh tak ?