Pengikut

Sunday, August 5, 2012

Alhamdulillah..Kelahiran + Kelahiran + Kemenangan~

Assalamualaikum warahmatullah..

4/8/12 - Kelahiran anak buah no.2 - anak sulung abang aku no.4. Masih belum ada nama. Berat dia 3.43kg okay. Mak dia dah la kecik je. Patutla nak keluar ikut tingkap. Alhamdulillah. Tadi, dapat berita dah balik wad dengan mak dia. Semuana okay dah.

Tak tahulah sempat jumpa tak budak ni. Mungkin mak dia akan balik esok dan terus balik ke Pahang untuk confinement (dalam pantang).
A boy without a name..yet..kekeke
5/8/12 - 56 tahun yang lalu seorang anak perempuan dilahirkan. Kini, dia seorang wanita unggul. Mak aku la... :) Selamat Hari Lahir mak..:) Love U. Nanti orang belikan handbag baru, ye? Ehehe..

Mak saya...:)


Dan akhir sekali, berita kekalahan wira kita, Lee Chong Wei melawan Lin Dan, wira China dalam acara perseorangan badminton di Olympic, London. Huhu. Menang la jugak, no. 2. Tak dapat la makan ais krim free ye? Heheh.

Lee Chong Wei dah main bagus dah. Kalau kita masih tak puas hati, tak tau lah nak kata apa. Sangat sengit! Debar tengok.


p/s: Adat pertandingan. Ada kalah ada menang. Setiap yang ada di dunia, ada lawannya.

Oh, cucu pertama lahir bulan 4 sama macam arwah abah, cucu ke-2 lahir bulan 8 sama macam mak pulak. Wow! 

8 comments:

Min Aina Ila Aina said...

Tuah tak menyebelahi. Bestnya nenek sambut birthday dan cucu baru serentak.

Cik Nur said...

selamat ulangtahun kelahiran buat bonda Cp.. :)

Iffah Afeefah said...

comel laa

suke2

NoorVictory said...

Wah! Beratt~ xdapat tengok gambar plak tenet xkuat. :(


Bangga dengan Lee Chong Wei! (walaupun xdapat makan ais krim free) :P

Lady Windsor said...

Alhamdulillah, dah selamat baby tu menjadi warga dunia kelas 1. before this akak baca entry awak masa mak dia kat ward tu..suspen je walaupun tak kenal...shomelll!

Mrs Velentine said...

cutenye baby

Shahril Nasir said...

tahniah dpt ank buah baru n sanah helwa untuk mak cP.....

sitiezahim said...

seronoknya...babyyyyyy....hehehhe