Pengikut

Friday, August 24, 2012

Lunch-western..

Assalamualaikumwarahmatullah..

beefsteak..

Macam biasa kalau hidangan pelik pelik ni, abang sulung aku la yang punya kerja. Tapi, memang sedap..Anak buah aku, Is pun suka. hehe.

Bahagian batang pinang...lembut...

8 comments:

Cik Nur said...

tgk pun dah tahu sedappp.. :)

Iffah Afeefah said...

cm lazat je nih

NoorVictory said...

Xpernah try lagi. Huhu~ nanti nak try la kat mana-mana restoran. Heee

pha is said...

steak..!!! kami satu family kalau nk makan steak, kna tunggu raya haji. time tu stock daging banyak sangat. lasts buat steak ratah mcm tu je.. heheheh

.........cP~ said...

Ni pun stok sebelum raya ni. Buat steak untuk bagi habis je. Senang je buat. Tak susah pun.

JungRara said...

nmpak sedap la..yummy

Everything's Everythings said...

woahh ap tu? ikan salmon ke? hak2

kay_are said...

sekali sekala tukar selera ape salahnye kan?