Pengikut

Wednesday, February 20, 2013

Dapat Ang Pow!

Assalamualaikum warahmatullah..

Semalam, aku mulakan kerja selepas lama bercuti. Aku kerja petang. Lepas "hai, hai" kat semua orang, aku jalan ke pantry nak simpan beg.

Terserempak Dr. C (arah bertentangan), aku pun cakap la, "afternoon Dr." Aku dah lepasi dia, tiba-tiba dia tanya, "have you got your ang pow or not?"

Dengan muka blurr dan inncocent bak kata junior aku, aku pun geleng kepala. Heheh. Dia pun bagi ang pow kat aku. Yeah-yeah. Segan aku.

Tadi, aku tengah sibuk-sibuk terserempak pulak Dr. T. Aku cakap, "hai, Dr." Dia pun hai kat aku. Tiba-tiba dia tanya, "ada dah dapat ang pow tak?" Err. Dalam segan-segan tu, cakap je la tak. Hehe. Dapat ang pow lagi.

Terima kasih la. Lepas duit makan aku. :) Alhamdulillah. Rezeki. Kui kui.. jeles tak?

p/s: Tunggu jadual bulan depan keluar, nak kena pergi kursus L untuk kereta dengan motor pulak. Debar rasa.

3 comments:

Iffah Afeefah said...

LOL laju je geleng kepala kan? haha

apepn rejeki jgn dtolak

Mohamadazhan.com said...

dengan hai, angpow datang bergolek2.hehe. rezeki =)

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/