Pengikut

Wednesday, April 13, 2011

Universiti Blogger Malaysia ??


assalamualaikum.. hehe. korang mesti ada yang tau ada yang xtau pasal ni kan??

aku kejut gak la. tetiba ada U baru bukak kat malaysia ni..

well, this is a new blog kot. aku pun tak semak2 lagi mahupun menyemak kat situ.

untuk memenuhi syarat...

1- done.

2- cp <--ringkas je nama.. nama blog.: secukup rasa sebuah cerita.

3. mula blogging tak ingat tahun bila, tapi masa tu guna wordpress kot, masa tu juz tulis2 sajak.(hehe). pastu aku tinggalkan sepi- rasa pelik berblogging gitu.

pastu, start balik. guna blogger. tapi, rasa segan sebab masa tu banyak citer ngarut2. aku pun rahsiakan blog tu.

dan sekarang yang ini.. start dari tahun ni la jugak. seperti dalam opening ceremony, tarikh aku mula blogging secara aktif ni.. ialah.. march 1 2011, tuesday...

4. saya rasa dunia blog ni sekarang dah macam2. ada yang bagus, ada yang macam bagus, ada yang agak bagus, ada yang tak bagus, ada yang memang erkk...

tapi, pada saya, kena pandai2 bawak diri la dalam berblogging. kena ada ilmu jugak. - sebab tu kalau rasa tak yakin, jangan tulis. akhirnya muncullah golongan2 cam saya yang tulis cerita pasal idup sendiri je. ape pun, blogger kena la selitkan jugak pengajaran tak banyak seciput pun ok kot- saya sedang cuba nih- dan jangan terlalu fanatik sampai lupa yang lain ye..

blog2 jugak, akhirat jangan lupa. pisnowo!!

5. oh..baru je baca pasal ape itu UBM. well, pendapat aku.. hmm... jap nak fikir. mungkin tak dapat nak bagi pendapat yang bernas lagi coz baru je join ni. ape pun, diharap dari sini, boleh la ada input2 menarik yang membawa makna pada bloggers. it's a nice step dalam menjalinkan dan merapatkan hubungan- dengan cara baik harapnya..amiin.. all the best..!!


p/s: ade asimen ke?? adoi.. ni perit nak dengar ni..

5 comments:

LiNdA ZaiN said...

singgah kenal member UBM kat cni..<3

Nizam said...

singgah dari UBM.. hehe.. :)

.................cP~ said...

sila2..singgah2 la selalu. tapi, tak ade ape nak dijamu..

HazHand said...

oh..good! prof akn pertimbangkan.. :')

Bakri Hussin said...

salam Tuan Blog
datang dari UBM
datang follow sini jom follow balik ok
Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html