Pengikut

Wednesday, May 4, 2011

Blogs I'm Following Hilang??

Assalamualaikum

Aik? Kenapa semua list blog yang aku follow hilang? What to do? Dah refresh berkali2 dah ni. Eomma.. T_T

7 comments:

WuMing said...

sign out lepas tu sign in balik tak boleh ker?...

.........cP~ said...

tak boleh jugak T_T lepas tu kat http:// tu dah jadi https://

.........cP~ said...

grrr...tak kasi follow sesiapa kot. sementara nak exam ni T_T

pencari cinta said...

xpasti la plak...tp kalau dah jd https:// 2 mcm aku pon penah kne gak...tp xigt buat cmne...

Heidi Shafiq said...

siannye.. xpe.. perlahan2 wat blk ye.. :)

.........cP~ said...

yee..? dah ada balik la.. hahaha.. tadi die merajuk kot..

Bella Bell said...

saya pon selalu jadi jugak..hehe~