Pengikut

Saturday, May 7, 2011

Nak Jadi Cowgirl~

Assalamualaikum..

Aku ada satu angan2 mengarut. Aku suka tengo TV dan banyak tengok TV. Aku, kalau diberi kehidupan yang lain (bukan tak suka hidup sekarang, tapi angan2 kanak2 je), aku teringin nak jadi cowgirl (female version of cowboy). Aku suka style coutry.


Cuba bayangkan, bangun pagi tengok ladang, tengok ternakan. Kawasan yang lapang. Naik trak, naik kuda. Tak pun naik basikal cross country. Seronok!!

Baju budak2 country yang simple. Pakai topi, boots. Lagu2 country. Hah.. Teringinnya nak pergi ke kawasan macam tu.  Just like it a lots!!

dungaree !!
cowboy hat!!


horses!!
Tambah lagi. Jalan2 panjat bukit. Terjun sungai. Duduk atas bukit2 batu. Tengok kawasan lapang yang menghijau. Pergh.. Dengan tiupan angin, matahaari yang terik.
Adui.. Bestnya...
Tu je. Adios.

5 comments:

peep said...

mesti suke tgk crite koboi ni.. mcm masam2 manis pramlee tuhh..haha

.........cP~ said...

ahaha..suka yang versi cerita kanak2 je. ceria sarat orang dewasa reject!

ch!natsu said...

klu pegi ajk chin k.. nak ikot..!! hehe~

.........cP~ said...

ahaha..dalam mimpi kot..

Liza @ Adzriel AB said...

tak dpt naik kuda, kita try naik kerbau kat sawah... ehh..sawah sekarang pakai mesin je. akak pun suka tengok citer cowboy dulu...