Pengikut

Tuesday, December 13, 2011

Line atas pokok!

Assalamualaikum.

Kalau semalam aku cakap aku online atas kepala lutut, hari ni aku rasa nak online atas pokok. Biasanya, line atas lutut aku berkesan waktu pagi je. Tapi, bukan senang aku nak online pagi-pagi. Maklumlah, kalau dah kat rumah pagi-pagi mana boleh duduk senang lenang. Nanti kena ceramah pagi pulak kan?

Nak menjenguk-jenguk blog pun payah beno. Nak komen lagi lah. Berjanggut. Maka, hari ni aku akan berehat-rehat dari jalan-jalan. Lepak kat tepi je la.

p/s: Aku semakin garang la pulak. Hari-hari Is kena marah. Mana taknya, kalau pakaikan diapers dah "koyo dopateni" @ "macam nak kena bunuh. Pening kepala aku. Pakai diapers pun nak nangis terjerit-jerit. Kot la aku cubit ke pukul ke. Kena marah dah la tak faham, kena pukul pun bukan tau takut. Aduh!

2 comments:

zatiey said...

haha..line kat bilik zatiey pulak atas riba..letak ats riba baru ade line..huhu

Iffah Afeefah said...

hahaha sabo jekla eh