Pengikut

Tuesday, January 31, 2012

Admin/Call operator vs Wellness consultant~

Assalamualaikum warahmatullah

Alhamdulillah. Berita yang aku terima melalui email telah membuka satu lembaran harapan untuk aku.

Asalnya, aku datang KL ni untuk interview kat syarikat teksi untuk jawatan:

(11am-5pm)
1. Admin clerk
2. Call operator

tapi, pagi ni aku check email, aku dapat satu email dari satu Wellness Group Coach International untuk interview pada jam 12pm sharp, katanya.

Kalau melihatkan map, aku rasa insyaAllah sempat kalau nak lari-lari ke sana sini. Aku ada pilihan untuk interview hari Khamis kat wellness group tu, tapi aku kena balik kampung esok. Mak ada hal hari Khamis, nanti tak ada orang jaga budak.

Lari dari bidang dah ke aku? Lantaklah. Aku cuma nak cari rezeki yang halal. Harap ini jadi batu loncatan.

p/s: Alhamdulillah. Aku sangat teruja dan berdebar-debar.

5 comments:

ijA said...

cuba jelah..mana tahu ada rezeki..all the best...

EZAD AMIR said...

yg penting halal...
huhu..gudluck ye

Teenager Housemaid said...

goodluck sis!!
:DD

Azzah said...

cari pengalaman dulu kan?

Iffah Afeefah said...

erm y penting keje jgn myusahkan diri da la