Pengikut

Saturday, January 14, 2012

Bila blog direview~

Assalamualaikum warahmatullah...

Semalam aku bukak blog selepas aku post entry Buta+Pekak+Bisu= CINTA, dan aku telah menerima kunjungan yang memberangsangkan. Seronoknya. Cik pemilik blog Iffah Affeefah telah review blog aku dan kawan-kawan dia datang ke blog aku. Macam ni rupanya hasil bila direview, dan perasaan ini adalah sangat seronok. Muahaha.. Untuk itu, aku telah siapkan satu doodle tanda aku terharu dan berterima kasih untuk Iffah dan mereka yang datang.

Terima kasih ye...
Aku suka! Tak boleh nak sembunyikan rasa seronok. Lalala..

Oh, ada orang nak doodle jugak. InsyaAllah aku akan buat bila berkesempatan. Mula-mula aku akan baca dulu blog tu sebab nak buat gambar yang signifikan. Tapi, kalau tak tepat maaf lah.

p/s: debar nak keluar. Dah lama tak travel. Hohoh. Doakan aku selamat pergi dan selamat di sana dan selamat balik dan dapat kerja dan selamat selalu. Ye?

14 comments:

sea_lavender said...

Sye salah seorang kawan cik iffah =)
hehe =D ~~

.........cP~ said...

Hehe. Terima kasih sebab datang. Makin bersemangat nak berblog.

Iffah Afeefah said...

hehe takpe kawan2 dtg dgn rela hati
xde pakse2

sy lau da suke mmg suke

kite ade kimia sbnrnye kan?

Adylia Qarissa said...

eksited muka doodle tu heheeeee

baby boo said...

doodle awk cute..! sbb tue diriview^^

iz said...

untungla..iffah pon pernah review blog saya..hehe

Lady Milo said...

pandainya buat doodle.. camne ek..

nasha sanza said...

seronoknya..tu yg saya terjah..

Eza Boom Boom :) said...

hehe, doodle yang ni muka malu-malu.. tercuit hati Eza nak ketawa, hee. comel!. Betul2, kita kena baca blog orang tu, baru kita boleh tau pemilik blog tu macam mana. :) ^^, jatuh hati kat belog awak laaa. <3

CIK TOM said...

mmg seronok kalau blog kena review..hati berbunga2..heeee...

smoga dpt kerja n slmt semuanya...gd luck dear!

Eera Shera said...

dtg dr blog ipah ni..bestnye kena review..salam kenal ;)

Woofer Storm said...

sy pun nak..hehee

#gud luck ye.hati2 tau^^

.........cP~ said...

Makin seronok je rasa.

p/s: Terima kasih. Doakan la terbuka pintu rezeki.

aimie amalina said...

heeeee
seronok juga dpt kawan baruu :)

lalalala!!