Pengikut

Friday, January 13, 2012

Buta + Pekak + Bisu = CINTA~

Assalamualaikum warahmatullah.

Petang ni, aku tak ada idea nak tulis entry. Maka, disebabkan aku nak mengisi masa, aku telah buat satu yang aku tak tau lah boleh dipanggil doodle tak untuk seorang pemilik blog.

Buta + Pekak + Bisu = Cinta
(Cinta membutakan, memekakkan dan membisukan)

Kenapa aku nak buat untuk dia? (klik caption kat gambar untuk ke blog dia ye?)

Sebab aku suka blog dia, dan setiap kali aku ke blog dia, dia akan balas kunjungan aku dan komen jugak.

Sebab dia kata nak. Aku pun tak ada apa nak buat. Ada inspirasi aku buat je la. Best jugak.

p/s: Dah ada transport nak ke KL. Esok saya datang ye kawan-kawan.

11 comments:

baby boo said...

sy sgt jeles awk wat doodle, pakai paint jer kan, t nak try wat jugak..

Iffah Afeefah said...

alahai kiutnye

tengs

kite de chemstry tau

sbb ade wt review tp sok br nk publish

tengs tharu laju2

aimie amalina said...

heeeee
dr belog iffah dtg melihat belog kwn baru
hehehehe

salam kenai :))

aimie amalina said...

tgh carikk butang folo, x jumpe
huuu
nnti kite mai lag dtg polo eh :)

EZAD AMIR said...

oh blog ipah..aq pn tiap2 hr gak visit..ekekekeke..btw,nice to know u tuan blog..

Woofer Storm said...

mcm rasa nak je doodle dari owner blog ni..hehee

Eza Boom Boom :) said...

Eza singgah sini dari blog iffah.. hee.. pandainya awak buat doodle, comel....! :)

Cik Sibuk said...

salam kenal,

waheyyy..comelll..
nak request buat doodle untuk saya boley? hohoho

.........cP~ said...

Oh, macam ni rupanya hasil kalau blog direview.. Malu pulak, blog cikai camni kena review..tapi suka banget.. ahaha

ahsfantasy24 said...

jelesnyaaaaaaaaaaaaaa ada untuk kita
tak?? hehehee datang dari blog dia :)

Teenager Housemaid said...

alahai comelnya...:D