Pengikut

Monday, January 23, 2012

Blog aku silau sangat?

Assalamualaikum..

Berkat kegigihan aku yang tak la rajin mana, akhirnya aku ambik keputusan untuk guna template ni buat sementara. Aku boring dengan color. Hehe. Tapi, kenapa aku rasa blog aku silau sangat dengan warna putih ni? Korang rasa? Atau kesilauan mata aku dah makin menjadi-jadi sebab menghadap benda alah ni?

Aku memang nak buat sendiri. Terima kasih yang offer nak tolong. Saja, sambil-sambil nak belajar buat nih.

p/s: Duk goyang kaki. Adik aku ada, lantak lah. Lalalala.

8 comments:

Lady Milo said...

boleh cuba warna kelabu pudar.. sebagai lay out.. :-) sekadar cadangan 2sen.

.........cP~ said...

oh..ok..

YaYaNsMuM said...

Akak rasa okey jer...(^_^)

.........cP~ said...

Rasa macam silau. Putih semua. Mungkin belum biasa. Tengah adjust2.

Iffah Afeefah said...

lawa jugak kelabu pon

btw header br ni sy suke

.........cP~ said...

Budak baru belajar buat header. Mata dah macam panda je rasa, mengadap laptop. Ni pon nampak silau lagi.

Teenager Housemaid said...

template yang sedang saya tengok sekarang okay je..hehhe
simple..:)

Cik Sibuk said...

ok la simple, silau sikit takpe...daripada kengkadang stengah blog semak banyak sgt kaler..terus boleh migraine jadiknye..