Pengikut

Sunday, January 15, 2012

Lapar sangat- hypoglycaemia~

Assalamualaikum..

Duduk rumah kawan. Dia masih tidur. Penat agaknya, hari ni dia kerja petang.

Aku online sorang-sorang dan sangat lapar sebenarnya. Dia ada offer air nescafe, offer coklat- aku tak minum nescafe. Nak makan coklat, malu.

Aku lapar sangat. Nak pengsan. Bibir dah sejuk, tangan dah berpeluh dan menggeletar. Perut dah nyanyi lagu rock. Nak turun cari makanan, takut.

Hypoglycemic symptoms~
p/s: Nak keluar cari kerja pakai baju kurung.

9 comments:

baby boo said...

cepat2 makan. t gastrik lak...

.........cP~ said...

Tak tau nak makan apa. Tuan rumah belum bangkit tidoq.

Iffah Afeefah said...

amboi sjk suke dudel

penuh dudel kan haha

wanie said...

kalau lapar sgt..tgk je gmbr2 makann dlm google...perghh

MAlU WEH! MANALA NAK SOROK MUKA JANTAN AKU NIH!
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/01/status-aku-takder-sorang-pun-like.html

Eza Boom Boom :) said...

Hee, penah jugak rasa macam tu. last-last, eza bawa minum air suam then tido. ^^, selalu ingatkan diri bawa makanan ringan kalau g umah orang. Bawa beg yang ada makanan sekali dengan air. :P. hee.

Eza Boom Boom :) said...

Eza tagged awak, Heee.

cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/01/segmen-mr-eraz-fadli-tingkatkan.html

Adylia Qarissa said...

laaaa..keciannnn..

CIK TOM said...

kesiannya...nanti turun makan beli biskut, roti sekali..nanti lapar2 boleh makan dlm bilik je..

.........cP~ said...

@eza boom boom - lepas ni, kena ingat.
kena beli bekalan makanan bila menumpang kat rumah orang.