Pengikut

Thursday, February 16, 2012

Ahli keluarga si mata coklat~

Assalamualaikum warahmatullah

Kenapa aku rasa akhir-akhir ni banyak blog yang tak berupdate? Sikit je entry yang boleh aku jejaki. Semua orang pun menghidap penyakit malas update blog ye?



Malas nak upload satu-satu. Nah aku sajikan ahli keluarga mata coklat. Mungkin lepas ni, aku boleh gunakan mereka jadi watak utama tetap untuk entry berdoodle aku? Tengoklah camne kan?

p/s: Lepas luah apa dirasa, rasa nyesal pun ada. Malu je. Ego aku selama ni untuk tak nampak lemah semakin hari semakin pudar. Cait.

7 comments:

Azzah said...

comel je yg pink tu..

mmg ramai kot ada sakit malas nak update ni..termasuk la azzah..

sea_lavender said...

kte pun jd malas update entry ~~ huhu..blogwalking je lebih...

YaYaNsMuM said...

hehehe...rajin2kan lah dear...YM ni pun tgh mengagahkan diri gak nie..hehe

:: Cik Nur :: said...

comel2 doodle nih... :)

:: Cik Nur :: said...

jauhkan diri dr malas...cik nur pun kdang2 mlas gak..huhuh..

Iffah Afeefah said...

comel je

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Malas sentiasa ada tapi buangkan sikit untuk jayakan 1 hari 1 entry.