Pengikut

Friday, March 23, 2012

Saya tumpang galaxy tab abang saya je..

Assalamualakum warahmatullah..

Laptop masih rosak. Aku guna galaxy tab abang aku je. Menumpang kasih pada yang sudi la.

Terima kasih sebab masih melawat blog ni walaupun lama tak blogwalk. Tak berani nak guna barang orang lama2 sangat online. Dah la bandwith n sikit. Aku punya beruk? Belum bayar bil. Hee..

Iffah, saya rasa saya buat 3 entry satu page. Tertukar ke? aik?

p/s: ego aku cakap, selagi tak berjaya iangan tnjuk muka. Selagi tak selesai masalah, tak payah cerita kat orang terdekat. Hm..terukla sikap ni..

1 comment:

Iffah Afeefah said...

eh da de tige

maybe sy y salah kot