Pengikut

Tuesday, June 5, 2012

I'm back!! Alhamdulillah.. :)

Assalamualaikum warahmatullah.

Alhamdulillah. I'm back! Adakah orang masih ingat aku nih?

Macam-macam benda nak cerita. 2 bulan pengalaman pertama kerja- sangat-sangat stress!!

Sesekali nak nangis, sesekali rasa nak berhenti, sesekali terasa semangat makin pudar.

Mulai bulan ni kerja shif, dah bukan office hour, tapi, belum ada kerja malam. Susah dah nak cuti.

Hari ni, shif petang. Hmm. Seronok dah balik berblogging, tapi, tak tau nak taip apa. Banyak sangat benda nak cerita. Hari ni, buat entry come back je lah. Esok-esok cerita lagi. Hee..

Miss you all!

p/s: Bila kerja duduk satu rumah dengan nurse jugak, sunyi yang amat. Lagi-lagi shif lain-lain. Syahdu.

12 comments:

iZ said...

akhirnya..
hehe..
kembali jugak.. kui3

Iffah Afeefah said...

mstila ingt shabat sy

bgsla da kmbali

keje nurse mmg mncbr kan?

.........cP~ said...

ngee.,..bestnya ada orang ingat...
mencabar dari banyak segi..banyak sangat..

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Cp!!! i faun ur msg dalam entri... smell sum gud news dat kamu dah buat entry baru.. welcome back dear~

Cik Nur said...

wahh...CP..selamat kembali...!

xpe..pelan2 berblogging balik, tak sabar nak tunggu cerita dari cp.. :)

Encik Anif said...

Sudah banyak bahan baru boleh update blog! :D

Chic Na said...

waa cP.. I miss U. welcome back.
tak sabar nk tunggu citer pengalaman seorang nurse. update cpt tau. :)

Adylia Qarissa said...

tahniah sebab jadi nurse..tak semua terpilih jadi nurse ok :P

pha is said...

selamat kembali berblog.. hehehe...

Sufi Musafir said...

Assalamualaikum :)

Semoga Allah permudahkan urusanmu. InsyaAllah. Amin. Salam ukhuwah fillah :)

el said...

keje nes ke...
mmg respet sape yg keje nes ni
welkem back

Hidayah Maznan said...

hai sn :) i just found ur site.. sy future sn..hehe. baru je abeh ljm tadi.. sy rajin gak dok update ngan senior sy yg baru masuk keje sama sis lah. dia keje HKL.. sis hospital mane ek?