Pengikut

Wednesday, December 12, 2012

Hati kering~

Assalamualaikum warahmatullah~

Nak nangis. Kenapalah orang suka buat macam ni?

Dah la datang lambat. Kenapa bila korang yang ikut doktor korang boleh je pass kat orang next shif?

Aku rasa dah beberapa kali aku kena stay sebab ikut doktor. Aku rasa aku masih tak pernah datang lambat.

Aku bukan nak cakap aku lebih baik, memang aku pun ada buat kesilapan, tapi, kalau dah berkali-kali korang buat. Aku pun macam korang jugak. Aku pun tau marah. Cuma aku tak reti nak marah kat muka korang je.

Jangan sampai aku hilang sabar.

Please lah. Aku dah bosan la dengan perangai korang.

Kalau marah orang, bukan main lagi, macam korang tak pernah buat salah. Kalau korang buat salah, ada fikir?

Mood: Geram. Luahan perasaan. Nak marah kat diorang tak reti. Bebel je la kat sini. Hilang mood rasa nak kerja lagi malam ni. Kalau aku dapat tangkap silap salah diorang, jaga la korang. Aku tak ada nak cakap baik-baik lagi dah.

3 comments:

Mrs Velentine said...

sabar yea cp

Cik Nur said...

sabar byk2....

C'Jai said...

Lagi sekali, nk sebut benda yang sama...SABAR..
Hehe....:-)