Pengikut

Monday, March 14, 2011

Lagu Untuk Si Bujang ~

assalamualaikum..

hehe. hari ni nak share satu lagu...

Menanti Disayup Rindu - Maidany

ooo... burungpun bernyanyi
melepas sgala rindu
yang terendam malu
di balik qolbu

ooo...anginpun menari
mencari arti
apakah ini fitrah
ataukah hiasan nafsu

didalam sepi ia selalu hadir
didalam sendiri ia selalu menyindir
kadang meronta bersama air mata
seolah tak kuasa menahan duka

biarlah semua mengalir
berikanlah kepada ikhtiar dan sabar
untuk mengejar...

sabarlah menunggu
janji ALLAh kan pasti
hadir tuk mdatang
menjemput hatimu

sabarlah menanti
usahlah ragu
kekasihkan datang sesuai
dengan iman di hati

bila di dunia ia tiada
moga di syrga ia telah menanti
bila di dunia ia tiada
moga di syurga ia telah menunggu

download di sini... ye...

like2.. maklumlah...sesuai untuk yang semakin meningkat dewasa nih...:)

thanks to: kak aZ (bukan nama sebenar) sebab suggest lagu ni.. aku pun dah mula leh layan lagu ni.. rentak die simple je.. like2..

2 comments:

anazahra said...

Jadi.. tak jangan fikir2 sangat k...
kita perbetulkan akhlak n iman kita..

Perempuan baik untuk lelaki baik...

Kita perteguhkan iman kita..
insyaAllah, dia akan datang sesuai
dengan iman di hati

.................cP~ said...

baik....insyaAllah...