Pengikut

Friday, April 29, 2011

Dayana Az dan Miszy Dian buat LUCKY DRAW!

Bismillah ar rahman ar rahim..

 Actually dah tau ada lucky draw ni, tapi malas nak tag orang, tu yang malas nak join. Tapi, dah dipaksa dijemput oleh yang empunya lucky draw.. Maka, aku pun join je la.. Tak baik tolak pelawaan orang kot..



hehe.. Dah buat tajuk yang disuruh. Dah ada banner.. Tang nak tag orang ni lemah sikit ni.. Tapi, demi mensupport industri blog tanah air Cik Dian dan konconya, maka aku rajinkan diri mengiklankan lucky draw ni..

Kalau tak menang gak tak tau la. (bukan rezeki la kalau tak dapat)

tagged:
 jejari pitik
pendamba mawar
ibusumaiyah

dah tinggalkan jejak kat mereka2 dengan harapan mereka noted.

Ok. Now time to post entry ni kat Comment diorang.. hee..sempat ke tidak ni..

Harap2 la menang sekali sekala.. amiin...(dapat hadiah header pun bagus gak..blog aku pun belum berkepala.)

6 comments: