Pengikut

Tuesday, February 21, 2012

Header baru lagi?

Assalamualaikum warahmatullah..

Selamat malam.

Aku baru je online. Kenapa? Sebab aku bertungkus lumus mereka header. Aku terfikir nak tukar header baru, lagi.

Tapi, aku masih tak pasti nak guna tak header baru ni.

Lagipun, header ni terlalu terang dan ceria. Aku suka yang berwajah suram. Mungkin ia akan terus kekal sebagai header dalam simpanan. Satu lagi, header ni skema. Center je. Mungkin sebab aku skema kot.

Doa minta jadi sabar (sumber: e-mosque):

رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَتَوَفَّنَا مُسْلِمِينَ 

"Wahai Tuhan kami, limpahkanlah kesabaran kepada kami, dan matikanlah kami dalam keadaan Islam (berserah bulat-bulat kepadaMu)"
(Al-A'raf : 126)

 


p/s: Sejak lukis guna laptop dah lama tak lukis atas kertas. Jari mesti dah kaku.

7 comments:

Hans said...

okay je header tu
saya pun renovate habis blog saya semalam
hehehe

teha said...

comel header baru :)

Deru Ombak said...

Comel doodly.. :)

.........cP~ said...

Kalau letak doodly tu jadi header ok, tak? tapi, baju warna warni..Heheh.

9n0L4 said...

santek header tu. pandai. mesti rajin mandi ni. hee. ;)

mizzkechique said...

comel..

ahsfantasy24 said...

bagusnya..
kita malas sangat nak design
header. huhu~