Pengikut

Sunday, May 1, 2011

Dapat Top Up Rm5

alhamdulillah.

setelah lama menanti : Aku menang saguhati dalam Contest Aku dan Dia oleh adik Najiha Fuzi

Hadiah saguhati tu adalah Top Up rm5. (serba salah nak ambik duit budak sekolah).

Buat masa ni, die suruh drop info aku kat mesej facebook die, tapi aku tak dapat nak masuk langsung facebook die. Kawalan privacy yang amat ketat. Mesej pun tak boleh. Ahaha.

Kalau die tak respon pun, tak apelah. Dapat menang pun dah seronok yang amat. !! Yeay..

10 comments:

FahmiFaiz said...

ambik je topap tu...hehe

btw, apsal takboleh komen? cuba cP try sekali lagi... :)

.........cP~ said...

dah cuba. tak ape lah. bukan rezeki.

mcm ni lah said...

wahh tahniah,. cepat2 claim balik

yatie Awang said...

kalau dia beri ambil aje...

.........cP~ said...

hehe...

fuuyooh said...

salam kenal.. dan follow.. hehe.. cari member baru..
Maha raja lawak

nelly said...

tahniah ^^

.........cP~ said...

makasih...:"> bangga pulak..opps

genkconer said...

taHniaHHHHH :)

genkconer said...

taHniaHHHHH :)