Pengikut

Sunday, May 1, 2011

Chegu Zubir - Promote Blog Saya~

Click sini untuk ke sana-Chegu Zubir punya blog la..

Assalamualaikum

Setelah kian lama aku menjenguk2 segmen di atas, pada tarikh tutup jugak lah aku sibuk nak join. Biasa nih. Segan nak join. Penyegan la konon.

Kenapa nak Chegu Zubir promote blog saya? Kenapa? Sebab die best....(sila noted. ini ayat iklan petronas kenapa saya suka rumah saya) Semua orang pun suka bila blog dikunjungi ramai atas pelbagai alasan. Tapi, aku nak orang tengok sebab.. entah.. sebab macam best je la kot. Mungkin sebab adalah perkara biasa manusia nak acknowledgement dari orang lain. Begitu jugak aku. Itu saja bebelan dari saya, terima kasih..

Promote je lah entry ni (tukar pulak..eheh..) tak ada entry best pun.

p/s: Jom2, sape ada baca ni join promote ni.

5 comments:

Sekamar Rindu said...

salam...

singgah malam sambil folo ur blog...


** jom singgah blog saya..

MiSzy DiaN said...

semoga berjaya yaa.. :)

A y e s h a Ramlee said...

thankz follow blog ayesha, kalau tak kacau, mai lew join contest ayesha ...http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

EYFAalias said...

hi. kite dtg dr blog C.Z.
Salam kenalan. i'm follow your blog =)
keep blogging okay ^.^


If free jangan lupa jenguk blog kite. if free aje tau. karang ta free takut menyusahkan pulak. Hehe.


http://eyfaaliasstory.blogspot.com

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

Salam. dtg dari blog c.z =D