Pengikut

Sunday, May 1, 2011

DIY : WHEN IS MY BIRTHDAY ?

Assalamualaikum.


Good morning! :)

Bangun pagi  ni alhamdulillah. Good mood. Syukur masih lagi diberi peluang untuk bernafas.

Aku telah dijemput oleh cik dhiya untuk join DIY die. Sebenarnya, aku tak tau DIY tu ape? hehe. Sebab tu aku diam je tengok orang lain join.

Syarat die, kena beritahu tarikh lahir. Aku tak pernah berniat nak beritahu tarikh lahir aku, tapi tak ape kot. DAH TAHU TARIKH LAHIR NI, KENA BAGI HADIAH. Jangan risau, kalau nak kasi hadiah mintak je alamat. Dengan segera aku bagi. Untuk hadiah sahaja tau.

Bebel je. Mana tarikh lahirnya? Ok, aku dilahirkan pada .... 4 hari sebelum 14 Februari, 2 tahun sebelum 19990. Boleh dapat tak?

10 Februari 1988 <-- ye aku budak tahun 80-an. Dah makcik2 dah.

Pendapat aku tentang blog cik dhiya ni, mmmm.. kemas. walaupun cuma putih, tapi masih ok je mata tengok. Dan aku pun suka kalau tak ada gadget2 berat2 ni. Senang loading sebab aku kan guna wifi kolej je. Kalau yang fancy2 sangat tu, agak lambat nak loading.

So, keep up the good work! Suka jugak tagline die, "pelik itu unique".

Nak tag siapa ek?

Wanita Timur

Ok done. Thanx to cik penganjur sebab jemput saya. Koya je nak berjemput2 gini. huhu..

3 comments:

.m y z. said...

wah kami satu kampus masa foundation dulu :)

ahha tetiba.

.........cP~ said...

wee..jejak kasih...

nur dhiya' aida said...

ahah ! heeeee (: