Pengikut

Thursday, January 12, 2012

Keputusan MUET 2011~

Assalamualaikum warahmatullah.

Hari ini 12 Jan 2012 merupakan hari yang mendebarkan untuk mereka yang telah mengambil MUET 2011. Adik aku termasuk la dalam golongan tu.

Pagi ni je entah dah berapa ringgit kredit mak aku habis dia hantar mesej nak tau keputusan. Selamba dia je. Mestila server sibuk, semua orang nak check hari ni. Bukak website pun error je.

Cara mendapatkan melalui sms: Taip MUET (No. KP) hantar ke 15888
Atau boleh semak secara online di web Majlis Peperiksaan Malaysia.

Untuk yang dah berjaya mendapatkan keputusan, tahniah untuk yang berjaya mendapat keputusan yang dikehendaki dan untuk yang tidak, anda boleh cuba lagi.

p/s: MUET aku paling teruk berbanding ahli kumpulan aku, tapi alhamdulillah. Ok je.